Despre GRANDMED


 

Procesul de diagnosticare se sprijina pe investigatii realizate cu ajutorul unor echipamente medicale moderne, performante si alese cu grija ca tehnologiile utilizate sa fie cat mai putin invazive. Avem grija de Sanatatea dvs!

 

Administrare &
ECHIPA MEDICALA

Fondat şi administrat de cinci medici romani, Clinica Medicala GRANDMED Oradea reprezinta materializarea viziunii si experientei acestora. Pornind de la principiul "pacientul are dreptul sa fie tratat complet si corect", s-a investit in trei directii principale: echipa de medici, echipamente si locatie.

Echipa de medici din Centrul Medical GRANDMED Oradea este formata in momentul de fata din conferentiari universitari, medici primari si specialisti.

Suntem onorati si mandri ca, prin intermediul acestei echipe de elita, putem oferi pacientilor nostrii servicii medicale de cel mai inalt nivel profesional.

Cadre Medicale »


 

Clinica Medicala GRANDMED

Misiunea noastra este sa intampinam fiecare pacient cu grija, sa ne asiguram ca este investigat si diagnosticat corect, ca este tratat complet, la timp, cu profesionalism si cu respect. Pe scurt, dorim sa oferim servicii medicale la cel mai inalt nivel in Oradea.

 


Locatia Centrului Medical GRANDMED Oradea, aflata in imediata apropiere a magazinului Crisul Shopping Center Oradea si hotelul Atrium, se distinge printr-o atmosfera calda si eleganta.

Fiind gazduita intr-o cladire veche ce pastreaza si acum eleganta si farmecul perioadei interbelice, cu spatii largi si luminoase, asa cum se construiau casele pe-atunci: solide si cu personalitate.

Programare »

Oradea, Republicii 32
0359 804 334 / 0359 804 343

Oradea, Nicolae Jiga 31
0359 192 957
 

Asiguram servicii medicale integrate, adaptate nevoilor individuale, promptitudine si rapiditate in redobandirea si mentinerea celui mai pretios bun al omului: SANATATEA

 
 


Servicii in regim de ambulator si spitalizare de zi!


Privacy Policy Settings